Lyst å være med på rekkeviddetest?

Det er mulig for deg med elbil å bli med på rekkeviddetest med din egen elbil på rutene, men forutsetningene er at du kan bli tatt bilder av og video av sammen med din bil uten sensurering. Husk at ved videoinnspilling så må radio være avslått eller muted for å ikke få copyright strikes når det legges opp på YouTube. Hovedinntekten kommer fra YouTube og så mye som en copyright claims gjør at jeg ikke tjener penger i det hele tatt. De meste av nye biler på rekkeviddetester direktesendes på YouTube!

Du kan også være med som observatør og bekrefte kjøring og lading også under forutsetning som nevnt over. Som observatør må du ha nøytral holdning til elbiler da Biltesteren er også nøytral på drivlinjer som finnes for å ha en sunn og god holdning med respekt. Er du skeptisk til elbil og deres rekkevidde og hva man bruker tiden på så er det også for dem som er usikker på om elbil dekker ditt behøv eller ikke.

Rekkeviddetestene vil så og si ha samme stopp også når det gjelder fossilbiler også med tanke på matpauser, toalettbesøk, strekke på beina og hviletid på grunn av trafikksikkerheten å gjøre.